Gyerek jobb agyféltekés rajzolás

gyerek_jobb_agyfeltekes_rajzolas

A gyerek jobb agyféltekés alap rajztanfolyamon a felsős diákok elsajátíthatják a jobb agyféltekés látásmódot.
E látásmód segítségükre lesz abban, hogy képesek legyenek egy kicsit más szemmel nézni a körülöttük lévő világot, észrevenni olyan dolgokat, amelyeken eddig csupán átsiklottak, így rajzolás során is a látottakat valódi alakjukban tudják majd ábrázolni.
A tanfolyam elkezdéséhez nincs szükség különleges kézügyességre, vagy rajztudásra.

„A rajzolás valójában nem olyan bonyolult. A látás a nehézség, pontosabban: egy bizonyos látásmódra való átváltás.” – Betty Edwards

Miért érdemes elvégezni a tanfolyamot?

A tanfolyam elvégzésének számos jótékony hatása van a gyerekekre:

  • rajztudásuk nő, rajzaik élethűbbé válnak
  • megnövekszik rajzolási kedvük
  • a rajzolás sikerélményt kölcsönöz számukra (mely sikerélmény ösztönözheti őket az élet más területein is arra, hogy ezt az érzést újra és újra átéljék)
  • megnő a magukba vetett hitük, elhiszik, hogy képesek lehetnek olyan dolgokra is, amikről korábban nem is gondolták volna, hogy sikerülhet.
  • a két agyfélteke összehangolására tanulunk több gyakorlatot, melyek a későbbiekben az eredményes tanulás érdekében is alkalmazhatók.
  • a komplex rajz-, mozgás- és légző gyakorlatoknak köszönhetően fejlődik a gyermek koncentrációs képessége is.
  • nem csak a rajzolásban, de az élet más területén is megnövekszik a kreativitásuk.

A jobb agyféltekés rajztanfolyamon azt tanuljuk meg, hogy hogyan irányítsuk agyunkat, vagyis hogyan szabadítsuk fel a jobb agyféltekés gondolkodásmódunkat, látásmódunkat.

„A rajzolás amellett, hogy élvezetes és hasznos, képes arra, hogy más kapukat is kitárjon előttünk.” – Betty Edwards

GYEREK JOBB AGYFÉLTEKÉS HALADÓ RAJZTANFOLYAM

Az alap tanfolyamot követően a gyerekeknek lehetőségük van még inkább elmélyülni a rajzolás világában a szintén 2 napos haladó tanfolyamnak köszönhetően.
A HALADÓ tanfolyamon még több gyakorlattal rögzítjük, illetve kiegészítjük az alap tanfolyamon megtanultakat, megtanuljuk a térbeli tárgyak ábrázolását, illetve megismerkedünk a portré rajzolással.
A Gyerek jobb agyféltekés haladó rajztanfolyam elvégzését követően a kis művészek már bátran nyúlhatnak bármilyen témához, képesek lesznek azt a saját stílusukban ábrázolni és a sikerélmény garantált.

tanfolyamok_gyerek

A két tanfolyam akár közvetlenül egymás után is elvégezhető. Ez esetben a haladó tanfolyam árából további 2.000 Ft kedvezményt biztosítunk.

A tanfolyamok mindössze 2 naposak, ám az eredmények mindenki számára megdöbbentőek.

Árak, időpontok, helyszínek

A tanfolyamra itt tudsz jelentkezni!

Várom jelentkezésed szeretettel! :)

Advertisement