Visszajelzések tőletek

visszajelzesek-toletek

Néhány gondolat Tőletek, melyeket a tanfolyam elvégzését követően írtatok a három nap során átélt élményeitekről, eredményeitekről.

Remekül éreztem magam, teljesen sikerült kikapcsolnom. Hatalmas sikerélményem volt, mert úgy jöttem ide, hogy a "pálcika ember" szintjét nemigen tudtam átlépni. Sikerült. Nagyon köszönöm Xéni kedvességét is.
Rozi
„Köszönöm szépen ezt a klassz hétvégét, nagyon élveztem minden percét! Köszi a türelmedet és a sok biztatást, meglett az eredménye!:))) Tényleg megváltoztattad az életem... :)”
Klaudia
Nagyon nagyon jól éreztem magam! :) Öröm volt eljönni! :) Büszke vagyok arra, hogy megtanultam festeni. :) :) :)
Zsófi
Nagyon jól éreztem magam és a rajzaimmal is meg vagyok elégedve. Amikor rajzoltam, annak minden egyes lépését nagyon élveztem.
Janka
„Köszönöm ezt a két hétvégét nekem nagyon ott volt.:)...”
Éva
Kedves Xénia! Nagy kíváncsisággal és reményekkel érkeztem hozzád. Nem kellett csalódnom. :) Jóval felülmúlattad velem önmagam. A tanfolyam hangulata csodás volt, élveztem minden percét. Egy "negatívuma", hogy nagyon elfáradtam, de így legalább tudom, hogy figyeltem rendesen. Köszönöm, hogy itt lehettem, és köszönöm a sok újat, amit tanultam. :)
Eszter
„Számomra fantasztikus volt ez a hétvége, mert láthattam saját fejlődésemet, és ilyen gyorsan még egyik tanulmányom sem hozott ekkora sikert :) ”
Bözse
Nagyon szépen köszönöm az egészet. Minden perc jó volt. Magamat is megleptem, hogy mi jött elő belőlem.
Ica
Érzelmileg és tudásilag is a maximumot hozta ki belőlem a tanfolyam. Csak ajánlani tudom mindenkinek. :)
László
Nagyon jó volt és nagyon sokat tanultam! A színes tanfolyamra még biztos jövök! :)
Fruzsi
Nagyon jól éreztem magam, mert már az első nap volt sikerélményem. Hihetetlen fejlődést produkáltunk a három nap alatt, bár agyilag nagyon kimerítő volt. Többet is kaptunk, mint vártuk. :) Köszönjük!
Dóri
Én csak egyszerűen rájöttem, hogy megint tudok rajzolni. Volt, hogy csak úgy egyszercsak elvesztettem az időérzékemet, megszűnt körülöttem minden és semmi mást nem érzékeltem csak a vonalak alakját. Végig olyan nyugalom volt és békesség, teljesen ki tudtam zárni a külvilágot.
Janka
„Nagyon jól éreztem magam a három nap alatt. Sok hasznos dolgot tanultam, mindenkit ösztönözni lehetne erre a rövid kurzusra. A tanultakat remélem tudom hasznosítani. Köszönöm a lehetőséget. A színes tanfolyamon is itt leszek.”...
Ica
Nagyon tetszett a tanfolyam és örülök annak, hogy Xénia, megtanítottál egy olyan látásmódra és rajzolás technikára, amivel én is tudok szép rajzot készíteni, amit eddig el sem tudtam volna képzelni.
Edina
Én nagyon jól éreztem magam... Ez a 3 nap sajnos nagyon gyorsan eltelt. Én a 3.napon nagyon meglepődtem magamon (jó értelemben!). Nagyon örültem, hogy itt lehettem és azt, hogy ennyi mindent tanulhattam... Remélem, hogy máskor is jöhetek. :)
Emese
Fantasztikusan éreztem magam a 3 napos tanfolyamon. Remek csapattal vidám hangulatban telt el a hétvége. Számomra felejthetetlen! Úgy érzem, megtanultam, amit szerettem volna. Köszönöm!
Ági
A 3 napos tanfolyamon nagyon jól éreztem magam. A végeredmény lenyűgöző, minden elképzelésemet felül múlja. Nagyon örülök, hogy eljöttem és ezzel a tapasztalattal gazdagodtam. Ajánlani tudom mindenkinek ezt a tanfolyamot.
Kati
Hát nem vagyok még mindig magamnál! Nem hiszem el, hogy ott voltam Nálad, és hogy ezeket a rajzokat én készítettem. Ha nem lennének itt, azt gondolnám; álmodtam.
Edit
„Nagyon jól éreztem magam! Teljesen kikapcsoltam, és nem maradt el a várt eredmény sem! Soha nem tudtam arcot rajzolni, most elsőre sikerült, nagy megelégedésemre. (Egy kicsit most megdícsértem magam, mert nem számítottam ilyen eredményre.) Várom a folytatást! Köszönöm a jó hangulatú három napot a sikerélménnyel.”...
Piroska
Jól éreztem magamat. Nagyon jó volt ezt a 3 nap. Megtanultam rajzolni! :)
Timi
Nagyon jól éreztem magam a tanfolyam során. Rengeteg mindent megtudtam, sok új ismerettel gazdagodtam. Jó érzés volt látni és tapasztalni, hogy egyik napról a másikra mennyit fejlődtünk a jobb agyféltekés rajzolás módszerének hála. Biztos, hogy nagyon sokszor fogom alkalmazni és ajánlani is fogom másoknak. Köszönöm! :)
Hetti
„Számomra fantasztikus volt ez a 3 nap. Sokat fejlődtem, tudással gazdagodtam! Hálás köszönet a jó tanácsokért, a Kisokosért, a tanfolyamért!”
Ildikó
A tanfolyam nagyon jó volt. Jól éreztem magam. Köszönöm a lehetőséget!
Marianna
Hihetetlenül megdöbbentő volt látni az eredményt! Fantasztikus három nap volt, remek csapattal, nagyon jó hangulatban. Xénia tünemény, türelmes a végtelenségig. Köszönet a sikerélményért!
Betti
A 3 nap alatt nagyon látványos a fejlődés, és ami még hihetetlenebb, hogy a második naptól másképp nézem-látom a körülöttem lévő tárgyakat, ha tetszik, a világot. Nagyon intenzív és fárasztó a 3 nap, de abszolút megéri, ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki.
Éva
Nem hatalmas elvárással, de bőven belső korlátokkal kezdtem neki a tanfolyamnak, ami minden munkánál megmaradt egy ideig, de aztán oldódott. A végét óriási sikerélményként éltem meg, igazából már a 2.nap végétől. Néha nem hittem el, hogy "szuper lesz", de aztán TÉNYLEG az lett! Remélem még találkozunk! Köszönöm!
Éva
„Remek dolog, hogy ugyanazzal a társasággal végezhettem el a színes jobb agyféltekés rajztanfolyamot, mint a fekete-fehéret. Nagy élmény volt az elméleti tanulás után (amiben a színeket megismertük) az igazi festés. Az „alkotás” eredménye napról napra csodálatosabb lett. Azóta más szemmel nézem a tájat, a fákat, az eget, másnak látom a színeket, elemzem az összetevőket. Xéni nagyon aranyos, türelmes tanfolyam vezető. Köszönet érte, hogy itt lehetettem.”
Jutka
„Olyan élményben volt részem, amit már nagyon vártam, és meg is kaptam. Ez alatt a 3 nap alatt fantasztikus élményekkel gazdagodtam! A Te segítségeddel elindultam a művészet felé vezető úton! Köszönöm Neked! :)”...
Erzsi
Én nagyon jól éreztem magam és életemben először nekem is tetszett, amit rajzoltam. Remélem teljesülnek a vágyaim, mert a rajztudásom szerintem már meg van hozzá.
Emili
Drága Xéni! Nagyon szépen köszönök mindent. Jól éreztem magam Nálad. :) Elvárások nélkül érkeztem hozzád, és mégis úgy távozok, hogy kaptam! Felfedeztem, hogy mire vagyok képes, és ha nem látom valaminek a végét, akkor se adjam fel, mert elhitetted velem, hogy minden tudásom megvan ahhoz, hogy sikerüljön a végeredmény. Köszönöm!
Judit
„Vágyam volt a színekkel való festés, rajzolás. Maximálisan teljesültek az elvárásaim, még a tanfolyami napok között otthon is festettem. Csoda gyönyörű alkotások lettek, csoda jó hangulatban. Nagyon átfogó, alapos tudást kaptunk a színek világáról, ami alapja volt az alkotásoknak. Xénia, köszönjük a türelmedet, lelkesedésedet, bíztatásodat és, hogy elvezettél bennünket a csodák világába.”
Hajni
Nagyon tetszett a tanfolyam, az oktatás, az oktatás módja és a határtalan türelem. Legegyszerűbben megfogalmazva minden nagyon tetszett és minden elvárásom teljesült. Innentől fogva már csak rajtam (és a körülöttem lévőkön) múlik. Mindent maximálisan köszönök! Egy hatalmas "KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT" !!!
Velmo
Nagyon jól éreztem magam. Az idő rajzolás közben gyorsan telt. Megdöbbentő, hogy 3 nap alatt mennyit javult a rajztudásom.
Míra
Elvárásom nem volt. Egy új dologgal szerettem volna megismerkedni. Ez megvalósult. "Megtanultam RAJZOLNI." Ebben Xénia kedvessége és biztatása sokat segített. Köszönöm!
Kati
„A fejlődés már látható… pálcika emberek örökre a múlté :)”
Niki
Csodálatos 3 napot töltöttem el veletek. Sokat tanultam, szép emlékekkel, kellemes fáradtsággal térek nyugovóra. Köszönöm, hogy itt lehettem.
Juli mama
Nagyon élveztem a tanfolyam minden pillanatát. Fantasztikus átalakuláson mentek át a rajzaim. Nagyon hálás vagyok érte!
Baby
Nagyon jól éreztem magam a tanfolyam alatt. A várakozásaimat maximálisan felülmúlta. Nem csak rajzolni tanultunk meg, hanem az is leszűrhető ebből a 3 napból, hogy csak olyan korlátok léteznek számunkra, amiket magunknak állítunk, és elhisszük, hogy nem lehet megugrani. :)
Dia
Rendkívül hatékonynak és hasznosnak érzem az elmúlt 3 napot. Jól éreztem magam, sikerült nyugodt, kreativitást serkentő alaphangulatot teremtened kedvességeddel és személyiségeddel. Köszönöm!
Maja
„Azért jöttem, hogy kipróbáljak egy másfajta rajzolási technikát. Arra ez a 3 nap teljesen alkalmas volt. Jó volt a légkör, jól éreztem magam...Köszönöm a lehetőséget.”
Margit
Az elvárásaim beteljesültek. A zene jó volt. A technikákról sok új dolgot tanultam. Nem bántam meg, hogy eljöttem.
Ákos
Ebben a 3 napban annak ellenére, hogy ez egy igen programban dús tanfolyam volt, eléggé kipihentnek és egyben fáradtnak is éreztem magam. Mindig vártam a másnapot, hogy mehessek megint és a tanfolyam minden pillanatát élveztem. Minden elvárásom beteljesült és még talán több is. A hangulat mindig jó volt, olyanokat tanultam, amit eddig még soha. Ha ránézünk az 1. nap készült rajzomra és a legutolsóra, nem hinnénk el, hogy ugyanaz a személy csinálta. Ajánlanám mindenkinek ezt a tanfolyamot!
Sanyi
Voltak könnyebb és nehezebb pillanatok, de abszolút megérte kitartani és türelmesnek lenni. Már egy-egy nap között is óriási különbség volt érezhető. Maximálisan azt kaptam, amit vártam. Köszönöm szépen! Még találkozunk!
Mónika
Nagyon köszönöm a szabadságot és az alkotói energia örömteli megtapasztalását.
Csilla
Nagyon jó volt, sokat fejlődtem (szerintem)! Beteljesültek az elvárásaim! Nagyon jó módszereket tanulhattam!
Luca (12 éves)
Nagyon szépen köszönöm, hogy megtanítottál rajzolni! Nagyon jó volt, nagyon jól éreztem magam és úgy megyek haza, hogy tudok rajzolni! :)
Julcsa (10 éves)
„Nagyon jó hangulatú, kellemes tanfolyam volt. Sokat tanultam a technikák használatáról, a lehetőségek végtelenségéről, a kreativitás szabadon engedéséről. Elvárásaim nem voltak csak reménykedtem. Maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm! :)”
Timi
Szuper készségfejlesztő volt sok jó tapasztalattal, jó hangulatban, és nem utolsó sorban óriásit fejlődött a rajztudásunk.
Sanyi
Nagyon jól éreztem magam. Beteljesült, amit el szerettem volna érni. :) Minden este azt vártam, hogy reggel legyen és jöhessek a rajztanfolyamra.
Barnabás
„Szinte észrevétlenül rávezettél egy grafit poros útra, amelynek szegélye hegyezhető grafit rudakkal van kirakva. Az út végéhez érve, gyurmaradír szőnyegen áthaladva, tisztán léphetünk be a művész palotába, ahol a saját készítésű művészi alkotásaink várnak ránk, és mások, (a látogatók) lenyűgözésére.”...
Erzsi
Nekem nagyon tetszett a tanfolyam és nagyon jól éreztem magam. Csak ámulok, hogy mekkora a különbség az előrajzom és az utórajzom között. Nem is vártam, hogy ennyivel jobban tudok majd rajzolni. Egyszóval nagyon jól éreztem magam.
Zsombor
Nagyon jól éreztem magam ezalatt a 3 nap alatt. Egy teljesen új látásmódot ismertem meg, amit nagyon köszönök! Kis gyakorlással úgy éreztem, mindent le fogok tudni rajzolni… :)
Laura
Nagyon jól éreztem magam mind a 3 napon. Teljes mértékben beteljesültek az elvárásaim. Köszönöm!
Lotti
Köszönöm szépen! Igazán fantasztikus élményben volt részem. Kikapcsolt teljesen a rajzolás, egész más oldalról ismertem meg magam. Önbizalom növelő és fejlesztő volt számomra. Köszönöm!
Julika
Nagyon jól éreztem magam, bár nagyon elfáradtam, de ez kellemes. Elvárásaim maximálisan teljesültek. Úgy érzem megtanultam a jobb agyféltekés látásmódot. Köszönöm szépen! :)
Juli
„Nagyon jól éreztem magam. Teljesültek az elvárásaim!”
Gyuri
Nagyon jól éreztem magam és megtanultam gyönyörűen rajzolni. Örülök, hogy eljöhettem.
Vivien
Köszönöm a segítséget a mélypontomnál! :) Kicsit fáradtan, de elégedetten megyek haza. Szeretnék élethűen rajzolni, ezzel a tanfolyammal közelebb kerültem a célomhoz.
Viki
Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a tanfolyamon. 3 nap elteltével olyan büszkeséget érzek, mint mikor gyermekem született. Nagyszerű rajzokat sikerült alkotnom.
Gábor
Az elvárásaimhoz képest sokkal többet kaptam, és közben még jól is éreztem magam. Mindent köszönök!
Detti
Fantasztikus élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk. Köszönöm a kedves, türelmes hozzállást, a sok dícséretet, motivációt és hogy átadtad a tudásod egy részét. Bár magammal mindig elégedetlen vagyok, de álmodni sem mertem, hogy ilyen arcképet fogok rajzolni. Éljen a jobb agyfélteke! :) Köszönet mindenért!
Andrea
Alkotó, nyugodt légkör. Sok hasznos tapasztalat!
Tibor
Nagyon jó volt ez a három nap, a családom és a munkatársaim el voltak ájulva a képek láttán! :)
Klaudia
Kellemes három nap volt. Jól éreztem magam, nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerúen megy. Az eredmény elképesztő.
Péter
Jól éreztem magam, nagyon tetszett a tanfolyam. Megtanultam szebben rajzolni. :)
Katika
„Döbbenetes! Festményt készítettem, Én, aki az ecsettel még soha nem próbálkoztam. Kézügyességem tudomásom szerint eddig nem volt. Önbizalmam emelkedett és most már más szemmel nézelődök a külvilág felé is. A színek hatása intenzívebb. Ezt a csodát ezzel a tanfolyam elvégzésével mondhatom magaménak. Köszönöm!”
Otti
Az előző évhez hasonlóan kitűnően éreztem magam. A fekete-fehér rajzolás is beleíródott a lelkembe, úgy gondolom, illetve úgy érzem a színes hasonlóan mély nyomokat hagyott bennem. Úgy érzem ezekkel az elfoglaltságokkal lett teljes az életem! Köszönet érte! Köszönöm Xénia a rendkívüli nyugalmadat, a belőled áradó szeretetet és türelmet.
Rózsa
„Nagyon örültem, hogy eljöttem. Végre foglalkozhattam azzal, amit szeretek. Úgy gondolom mindenképp fogom hasznosítani a tanultakat és nem várok 10 évig, hogy újra rajzoljak. :) Remélem még sokan mások is eljönnek hozzád, hogy megtanulják ezt a csodát! :) ”
Reni
„Köszönöm, mert „előhívtad” a bennem rejlő VALAMIT!”
Krisztina
Jól éreztem magam. Megtanultam, hogy kell felkészülni a rajzoláshoz, milyen eszközöket, milyen technikákat kell alkalmazni.
Józsi
Nagyon jól éreztem magam. Családias hangulat, kedves tanulók. Sok tapasztalatot szereztem. Mindent köszönök!
Rózsika
Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. A harmadik nap volt a legjobb.
Csilla
A tanfolyam szuper volt. Minden percét élveztem, és egy igazi kis művészt hozott ki belőlem. Köszönöm!
Baby
Jól éreztem magam a tanfolyamon. Sok dolgot tanultam a 3 nap alatt. Örülök, hogy eljöttem! :)
Bence
„Nagyon élveztem. Kicsit fárasztó volt, de megérte. TUDOK RAJZOLNI!!! :)”
Zsuzsi
Nagyon tetszett a tanfolyam, nagyobbat fejlődtem, mint gondoltam. Remélem, hogy egyszer a színes tanfolyamon is részt tudok venni. Nagyon szépen köszönöm Xénia! :)
Eszter
„Nagyon intenzív, fárasztó, de megéri!”
Anikó
„Fantasztikus élmény és egyben sikerélmény volt számomra. Rengeteg frusztrációt hozott ki belőlem, de a végeredmény számomra hihetetlen. Köszönöm és várom a folytatást! :)”
Brigi
Örömmel jöttem, ugyanakkor féltem, hogy béna leszek. A három nap alatt csodálatos dolgokat hallottunk és a rajzolás során alkalmaztunk. Köszönöm!
Ani
„A kezdeti türelmetlenségemet legyőzve bámulatos fejlődésen mentem keresztül, mind rajztechnikai tudásomat, mind személyiségemet illetően. Kedvet kaptam a rajzoláshoz, az alkotáshoz. Nagyon várom a színes jobb agyféltekés oktatást is. Köszönöm a lehetőséget, a segítséget és a plusz időt is, amit rám (a fejlődésem elősegítésére) fordítottál! Csak így tovább, ehhez a sikerhez Te is kellettél!! :) ”
Maxi
Köszönet a sok kedves biztatásért és segítségért!
Andi

Advertisement